Over mij

Ann Joris

Opleiding

Copywriting

2018 - 2020

Syntra, Hasselt


Latijn - Moderne Talen

1996 - 2002

Virga-Jessecollege, Hasselt


Nog wat extra vorming

Copywritingcursus De Gouden Veer

2021


Literaire Creatie 

2016 - 2017

SCMWD, Hasselt


Toneel - Verbale Vorming 

2007 - 2010

SCMWD, Hasselt


Beeldende Vorming

2006 - 2008

SASK, Hasselt"Ann Joris ... dat klinkt bijna als ansjovis!" Als onzekere puber kon ik maar zuur om dit plagerijtje lachen. Maar tegenwoordig kan ik flauwe woordgrapjes wél pruimen. Wie de lolbroek destijds ook was, bedankt voor de inspiratie! 


Nieuwsgierig

Ik ben een curieus beestje. Na zes jaar dagdromen tijdens de les Latijn, wilde ik meteen het werkveld intrekken. Ik moest en zou ontdekken.


En dat deed ik.


Hierdoor kan ik een nogal gevarieerd curriculum voorleggen. Ik deed ervaring op in de verkoop, hospitality, administratie én toeristische sector. Mijn jaren als stewardess openden de wereld voor mij. Nu reis ik misschien minder vaak dan ik eigenlijk zou willen, maar gelukkig kan ik me ook dicht bij huis verwonderen. Ik ben trouwens niet meer nieuwsgierig, maar ik weet wel alles graag!


Lachebek

Het leven is maar tijdelijk, dus waarom alles zo serieus nemen? De wereld zou er een pak mooier uitzien als iedereen eens wat vaker lacht. Om zichzelf én naar elkaar!


Eigenzinnig

Het begon in 2015 met mijn blog. Ik schreef niet zo vaak, maar áls ik dat deed, genoot ik ervan. Onder het mom van 'hier wil ik iets mee doen', zat ik in 2018 terug op de schoolbanken bij de opleiding Copywriter van Syntra. Halverwege dat parcours kreeg ik al meteen de kans om mijn pas vergaarde kennis in de praktijk te brengen bij een fijn communicatiebureau in Hasselt. Maar gaandeweg ontdekte ik dat de goesting om mijn eigen ding te doen steeds groter werd. Et voilà!


Ik ben misschien wel schrijver, maar ik babbel minstens even graag.

Neem gerust contact met me op.